16661 Ventura Blvd, Encino, CA 91436

کی‌اف‌سی آمریکا» صدور مجوز برای گشایش شعبه‌ در تهران را رد کرد

فست‌فود زنجیره‌ای «کی‌اف‌سی» روز سه‌شنبه 12 آبان در واکنش به بسته شدن رستورانی با نام این شرکت در تهران گفته که مجوز گشایش شعبه در ایران را به هیچ کسی نداده است.
لوری شالو، مسوول روابط عمومی شرکت «یام» مالک «کی‌اف‌سی» در پاسخ به پرسش رادیو فردا گفته است که با مسوولان محلی و مشاوران خارجی خود در تماس هستیم و علیه هر شرکت یا فردی که مدعی داشتن مجوز و حق گشودن شعبه‌ای با نام «کی‌اف‌سی» در ایران باشند و از نام آن سوء استفاده کنند، اقدام قانونی خواهیم کرد.
وی افزوده است: از شنیدن خبر گشایش شعبه‌ای غیرقانونی با نام خود در تهران شوکه شدیم.
خبرگزاری‌های ایران روز سه‌شنبه از مهرو موم کردن یک رستوران فست‌فود در غرب تهران با تابلوی «کی‌اف‌سی حلال»، یک روز پس از گشایش آن خبر داده بودند.
پس از انتشار این خبر ، محمود شکری نایب رییس اتاق اصناف ایران شامگاه سه‌شنبه به خبرگزاری تسنیم گفت که این رستوران به دلیل نداشتن مجوز مهر و موم شده است.
او افزود: «اتحادیه‌های ما به هیچ وجه به برند‌های فست‌فود آمریکایی برای حضور در ایران مجوز نداده‌اند و مغازه‌هایی که تابلوی فست‌فود آمریکایی بر سر در خود نصب کنند بلافاصله پلمپ می‌شوند».
او ادامه داده است که هر شرکت و برند خارجی برای حضور در ایران باید در مراجع قانونی ثبت شود، بعد به دبیرخانه اتحادیه نظارت مراجعه کند و مجوز بگیرد و سپس به اتحادیه‌های صنفی ما مراجعه کند.
از سوی دیگر عباس پازوکی، مدیرعامل رستوران تعطیل شده، به خبرگزاری تسنیم گفته است: «پلمپ کی‌اف‌سی حلال ناشی از سوءتفاهم است و این رستوران هیچ ارتباطی با کی‌اف‌سی آمریکا ندارد و با برند کی‌اف‌سی ایرانیان به ثبت رسیده است».
او این رستوران را شعبه‌ای از «کی‌اف‌سی حلال» در ترکیه معرفی کرده که فعالیتش در کشورهای اسلامی متمرکز است و ایرانیان مسلمان و شیعه هم در آن سهامدار هستند و افزوده، «این برند در حقیقت رقیب کی‌اف‌سی آمریکاست که از این رستوران شاکی است».
اسدالله احمدی‌شهریور، رییس اتحادیه اغذیه‌فروشان‌ و رییس اتاف اصناف تهران روز سه‌شنبه، عباس پازوکی، مدیر عامل این رستوران را متهم کرده بود که «هیچ گونه سند و پروانه کسب» از این اتحادیه نگرفته و امضای او را هم برای کسب پروانه «جعل» کرده است.
از سوی دیگر رستوران «کی‌اف‌سی حلال» روز سه‌شنبه در سایت خود اعلام کرد که از وزارت صنعت، معدن و تجارت «مجوز رسمی» دریافت کرده است.
در همین حال 16 نماینده مجلس روز سه‌شنبه در تذکری به وزیران کشور و صنعت، معدن و تجارت خواستار «جلوگیری از دایر نمودن کافه و رستوران‌هایی با نام و سبک غربی و اخیرا رستوران آمریکایی عرضه مرغ سوخاری به عنوان محلی برای مانور تجمل و رفاه‌زدگی و نمایش رفتارهای خلاف فرهنگ ایرانی ـ اسلامی و عرف و شرع» شدند».