16661 Ventura Blvd, Encino, CA 91436

نشریه فوربس: خامنه ای “قدرتمندتر” از بان کی مون و نتانیاهو است

نشریه فوربس در لیست “قدرتمندترین افراد جهان”، آیت الله خامنه ای را بالاتر از چهره هایی چون بان کی مون و نتانیاهو قرار داده است.
نشریه فوربس فهرست سال 2015 “قدرتمندترین افراد جهان” را از دید این نشریه آمریکایی منتشر کرد. در این فهرست که روز چهارشنبه منتشر شد، اسامی 73 مرد و زن منتشر شده است که قدرتمندترین افراد جهان لقب گرفته اند و اقداماتشان دنیا را تحت تاثیر قرار می دهد.
فهرست سال 2015 “قدرتمندترین افراد جهان” را از دید این نشریه آمریکایی منتشر کرد. در این فهرست که روز چهارشنبه منتشر شد، اسامی 73مرد و زن منتشر شده است که قدرتمندترین افراد جهان لقب گرفته اند و اقداماتشان دنیا را تحت تاثیر قرار می دهد.
در فهرست امسال فوربس، بار دیگر نام ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به عنوان قدرتمندترین فرد جهان به چشم می خورد و پس از او آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، و باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در رتبه های دوم و سوم قرار دارند.
شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین در رتبه پنجم، نارندرا مودی، رئیس جمهوری هند در رتبه نهم و آیت الله خامنه ای در رتبه هجدهم قرار دارند.
رهبر جمهوری اسلامی یک رتبه بالاتر از مارک زاکربرگ، بنیانگذار سایت اینترنتی فیس بوک قرار داد که سایتش در ایران فیلتر است اما رهبر ایران خود یکی از کاربران آن است.
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در رتبه 21ام و بان کی مون، رئیس سازمان ملل متحد یک رتبه پایین تر از رهبر امارات و در رتبه 40ام قرار دارد.
در این فهرست، دونالد ترامپ در رتبه هفتاد و دوم قرار دارد. در آخر فهرست فوربس نیز نام مارگارت چان، رئیس سازمان بهداشت جهانی به چشم می خورد.
در فهرست فوربس اسامی رهبران کشورها، کارآفرین ها، سرمایه داران و افراد خیر نیز به چشم می خورد.
فوربس می گوید برای تهیه این فهرست، نام صدها نفر در سراسر جهان را بررسی کرده است. برای تهیه این فهرست فوربس چهار عامل را در نظر گرفته است، نخست اینکه آیا این افراد بر جمعیت بزرگی اعمال نفوذ دارند یا خیر که از این نظر پاپ فرانسیس مقام چهارم فهرست فوربس را کسب کرده است و مدیرعامل شرکت وال مارت که 2 میلیون و 200 هزار کارمند دارد، رتبه سی و دوم را در اختیار دارد.
عامل دوم که در تهیه این فهرست در نظر گرفته شد، منابع مالی تحت کنترل هر کدام از این افراد بود که برای نمونه بیل گیتس را در رتبه ششم و ملک سلمان، پادشاه عربستان سعودی را در رتبه چهاردهم قرار می دهد.
عامل سومی که فوربس در نظر گرفت، این بود که اگر کاندیدای مورد نظر در حوزه های مختلف قدرت دارد یا خیر و قدرت او تنها به یک حوزه محدود نباشد و عامل چهارم نیز این بود که کاندیداها به طور فعالانه از قدرت خود استفاده کنند.