16661 Ventura Blvd, Encino, CA 91436

انتقاد هاشمی از «هیاهوی صدا و سیما» بر سر نفوذ

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران از «هیاهو و تفرقه‌های سیاسی» صدا و سیما و دیگر رسانه‌های وابسته به حکومت ایران درباره موضوع «نفوذ» و بی‌تفاوتی آنان به موضوع «حق‌الناس بودن رأی مردم » انتقاد کرد.
به گزارش خبرگزاری دولتی ایرنا، اکبر هاشمی رفسنجانی، روز یکشنبه 15 آذر، همچنین تأکید کرد که «حکومت اسلامی مردمش را آزاد می‌گذارد و جامعه را محدود نمی‌کند».
وی با اشاره به گفته‌های رهبر جمهوری اسلامی درباره «حق‌الناس بودن رأی مردم» افزود: «رسانه‌هایی که داعیه ملی دارند و با پول بیت‌المال اداره می‌شوند، از کنار این راهنمایی و رهنمون تاریخی رهبری به سادگی گذشتند، اما برای یک کلمه ‘نفوذ‘ این همه هیاهو و تفرقه‌های سیاسی به راه انداختند؛ در حالی که نگاه رهبری به این موضوع، بسیار بلند، عمیق و همه‌جانبه بود».
پس از هشدارهای رهبر جمهوری اسلامی درباره تلاش آمریکا برای «نفوذ» در ایران، صدا و سیمای جمهوری اسلامی، روزنامه کیهان و خبرگزاری‌های تسنیم و فارس، وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ضمن انتشار گزارش‌هایی در این باره اتهاماتی را درباره مقامات دولت حسن روحانی و اصلاح‌طلبان مطرح کرده‌اند.
از جمله روزنامه کیهان، روز یکشنبه 27 آبان، از نزار ذکا، شهروند لبنانی دستگیر شده در ایران به عنوان «افسر ارشد عملیاتی آژانس توسعه فراملی آمریکا» نام برده بود که از طریق ارتباط با معاون وزیر ارتباطات ایران، به تهران راه یافته است.
وزارت ارتباطات ایران این گزارش را تکذیب کرده است.
در هفته‌های اخیر چندین روزنامه‌نگار به دست اطلاعات سپاه بازداشت شده‌اند و این نهاد اعلام کرده که «اعضای یک شبکه نفوذی دولت‌های غربی» را دستگیر کرده ‌است.
در واکنش به این بازداشت‌ها، حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران، هشدار داده که «نباید با کلمه نفوذ بازی کرد» و علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، نیز تأیید کرده که هدف این بازداشت‌ها «تسویه‌حساب سیاسی» بوده است.
با این حال آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، روز چهارشنبه چهارم آذر، اعلام کرد که «نباید با استناد به سوءاستفاده احتمالی و جناحی… اصل قضیه نفوذ و اهمیّت این مسئله را کمرنگ جلوه داد».
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران در ادامه سخنان خود از «مخالفت‌ها و سنگ‌اندازی‌های یک اقلیت تندرو در مسیر حرکت مردم» و برنامه‌های دولت حسن روحانی به ویژه در مقطع تصویب توافق اتمی وین در مجلس «ابراز تأسف» کرد.
به گفته آقای هاشمی رفسنجانی، این رسانه‌ها با وجود گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مبنی بر «شفافیت و صلح‌طلبی اقدامات هسته‌ای ایران» به دلیل «منافع باندی و جناحی»، با تیترهای «تردیدافکن، سعی می‌کنند جامعه را ناامید کنند».
روزنامه کیهان و رسانه‌های وابسته به سپاه پاسداران از جمله مخالفان اصلی توافق وین بودند.