16661 Ventura Blvd, Encino, CA 91436

هشدار رحیم صفوی درباره «تاثیر دشمنان مستکبر بر تصمیم‌گیری‌ها»

سرلشکر یحیی رحیم صفوی، دستیار رهبر جمهوری اسلامی در امور مربوط به نیروهای مسلح، درباره «تاثیر دشمنان مستکبر بر دستگاه‌های سیاسی و مدیریتی» هشدار داده است.
آقای صفوی که پنجشنبه 22بهمن به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در همدان سخنرانی کرده، گفته است: «وقتی دستگاه‌های سیاسی و مدیریتی یک کشور تحت تاثیر دشمنان مستکبر قرار گرفت، همه تصمیم گیری‌ها در این کشور طبق خواست و میل و اراده مستکبرین انجام خواهد گرفت».
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فرمانده اسبق سپه پاسداران انقلاب اسلامی هشدار داده که «دشمنان به دنبال خسته کردن و ناامید کردن نیروهای انقلابی و ارزشی می‌باشند و القاء آنکه اگر می‌خواهیم وضعیت سیاسی و اقتصادی کشورمان خوب شود باید تسلیم اهداف آنها شویم و اقتصاد سرمایه‌داری را بپذیریم».
این سخنان یحیی رحیم صفوی به دنبال مجموعه‌ای از هشدارهای آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، درباره «نفوذ دشمن و آمریکا» در دستگاه‌های مدیریتی ایران پس از توافق هسته‌ای بیان می‌شود.
آقای خامنه‌ای از جمله گفته که آمریکا از مذاکرات هسته‌ای به دنبال «نفوذ» در ایران بوده و از جمله به «نفوذ جریانی از طریق شبکه‌سازی در داخل ملت توسط پول و جاذبه‌های جنسی» اشاره کرده است.
به گفته رهبر جمهوری اسلامی، افرادی که «هدف نفوذ» قرار می‌گیرند، بیشتر «تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان» هستند.
علی خامنه‌ای در عین حال «خطرناک‌ترین نفوذ» را «نفوذ فرهنگی و سیاسی» توصیف کرده و گفته است: «برای آنها [آمریکا] بهتر این است که از خود آن ملت کسانی در راس آن کشور باشند که مثل آنها فکر کنند، مثل آنها اراده کنند، مثل آنها و بر طبق مصالح آنها تصمیم بگیرند؛ این نفوذ سیاسی است. [هدف این است که‌] در مراکز تصمیم‌گیری نفوذ کنند، اگر نتوانستند در مراکز تصمیم‌سازی [نفوذ کنند]؛ زیرا جاهایی هست که تصمیم‌سازی می‌کند».
پس از این سخنان و یک روز بعد از آنکه سپاه پاسداران اعلام کرد «اعضای شبکه نفوذی دولت‌های غربی» را دستگیر کرده، حسن روحانی، رئیس جمهور ایران تاکید کرد که «باید به طور واقعی و جدی با هر گونه نفوذ بیگانگان مبارزه کنیم» اما «نباید عده‌ای با کلمه نفوذ بازی کنند».
اما رهبر جمهوری اسلامی در واکنش هشدار داد که «نباید با استناد به سوءاستفاده احتمالی و جناحی… اصل قضیه نفوذ و اهمیت این مسئله را کمرنگ جلوه داد».